Background

WelkomGites Veci

 • Gites Veci
  Sluiten X

  Gites Veci

  In één van de Mooiste Dorpjes van Wallonië… Genesteld in het hart van de vallei van de Molignée… Een oude stal, een vergeten hooizolder, midden in de natuur. Met liefde omgevormd tot een oase van rust en kalmte.

  . Gites Veci Gites Veci Gites Veci

  GITES VECI… te FALAËN…

  Li Vi Stauve (De Oude Stal) is een twee verdiepingen hoge oude stenen schuur. Ze ligt goed verborgen van de straat, aan de rand van de tuin… Li P’ti Sina (De Kleine Schuur) was vroeger de hooizolder van het aanpalende huis en is nu een micro-gite, ingericht onder het mansardedak.

  Beiden zijn bereikbaar via het tuinweggetje langs het huis van de eigenaars. Hier vindt u niets dan rust en kalmte! Een terras, groene omgeving en enkele spelen zorgen voor een warm onthaal voor groot en klein. En net alsof u in een heel andere wereld bent beland nodigt een tafel in het groen uit tot een picknick…

  . Gites Veci Gites Veci Gites Veci

  Liefhebbers van wandelingen en stevige fietstochten kunnen in deze streek vol valleien, bossen en rivieren hun hartje ophalen. Er zijn honderden wegen om het platteland te ontdekken. Op 2 km. van het dorp loopt een Ravel langs de Molignée, die zich een bochtige weg richting de Maas in Anhée baant, om daarna richting Dinant of Namen te trekken. Stroomopwaarts kan u met de spoorwegfiets (ook dat moet u zeker eens doen!) via een oude spoorlijn naar de heuvel van Sosoye (één van die andere Mooiste Dorpjes van Wallonië), de abdij van Maredsous, het ambachtendorp van Maredret, Saint-Gérard en zijn abdij, Bambois en zijn meer…

  Met zijn oude gebouwen, zijn geklasseerde kasteelhoeve en zijn streekproducten, met de betoverende ruïnes van Montaigle, het spoorwegfietstraject onder het gebladerte langs de Molignée en zijn gastronomisch restaurant La Fermette heeft Falaën heel wat te bieden. Enkele kilometer verderop valt er bovendien een rijke en mooie regio te ontdekken: de Tuinen van Annevoie, Dinant – met zijn citadel en zijn college, zijn Rocher Bayard en zijn biscuitjes, zijn boottochten en zijn avonturenpark – de Lesse met de bekende kajaks, de Maas en haar kastelen, de Bocq en haar bierbrouwerij…

  Sluiten X
 • Gite1: Li Vi Stauve
  Sluiten X

  De Gite1: Li Vi Stauve (De oude stal)

  Voor 2 tot 4 personen (1 slaapbank, 1 dubbel bed)

  Vroeger een in lokale steen opgetrokken schuur. Ze ligt goed verborgen van de straat, aan de rand van de tuin…

  . Gites Veci Gites Veci Gites Veci

  Gites Veci Gites Veci Gites Veci

   

  De Gite "Li Vi Stauve" in detail:

  Over twee verdiepingen :

  Eerste verdiep: terras (tafel voor 4 personen), woonkamer met ingerichte keuken (incl. vaatwas), slaapbank (2 personen), TV, gratis WiFi. Houtkachel, elektrische verwarming met accumulatoren.

  Gelijkvloers: 1 kamer voor twee (1 dubbel bed), badkamer met douche, wastafel, toilet. Elektrische verwarming.

  Overhangend terras + tafel voor vier

  Uitrusting

  Stofzuiger, elektrische boiler, percolator, oven, broodrooster, dampkap, vaatwasser, koelkast (geen vriesvak), keukenrobot, haardroger, schoonmaakmateriaal, gratis WiFi, USB-CD-radio. Houtkachel, elektrische accumulatoren, elektrische kachels in de badkamer. Tuintafel en –stoelen op de terrassen, parasols, picknicktafel voor tien in de tuin, BBQ + houtskool beschikbaar. Speeltoestel + glijbaan, tafeltennistafel + paletjes/ballen.

  Services

  Linnengoed inbegrepen (1x/week gewisseld), gratis WiFi, ontbijtmand mogelijk: 8€/persoon, huur BBQ + houtskool, eindschoonmaak 45 € / 35 €, transfer station/luchthaven mogelijk tegen supplement.

  . Gites Veci Gites Veci

  Opmerkingen

  Moeilijke toegang voor personen met beperkte mobiliteit (trappen). Roken niet toegelaten. Huisdieren niet toegestaan. Parking voor twee wagens voor het huis van de eigenaars. Toegang tot de gite langs een stenen paadje.

   

  Sluiten X

 • Gite2: Li P'ti Sina
  Sluiten X

  De Gite 'Li p'ti sina' (De kleine schuur)

  Voor 2 tot 4 personen (een slaapbank, twee aparte bedden)
  Micro-gite met mezzanine. Ingericht onder het mansardedak, vroeger de hooizolder van het aanpalende huis.

  . Gites Veci Gites Veci Gites Veci

  Gites Veci Gites Veci Gites Veci

   

  De Gite 'Li P'TI SINA' in detail

  Woonkamer met ingerichte keuken, slaapbank, TV, 2 eenpersoonsbedden in de mezzanine (toegang via een ladder), badkamer met douche en WC, terras beneden + kleine tafel, gratis WiFi.

  Uitrusting

  Stofzuiger, elektrische boiler, percolator, oven, broodrooster, dampkap, vaatwasser, koelkast (geen vriesvak), keukenrobot, haardroger, schoonmaakmateriaal, gratis WiFi, USB-CD-radio, elektrische accumulatoren, elektrische kachels in de badkamer. Tuintafel en –stoelen op de terrassen, parasols, picknicktafel voor tien in de tuin, BBQ + houtskool beschikbaar. Speeltoestel + glijbaan, tafeltennistafel + paletjes/ballen.

  Services

  Linnengoed inbegrepen (1x/week gewisseld), gratis WiFi, ontbijtmand mogelijk: 8 €/persoon, huur BBQ + houtskool, eindschoonmaak 45 € / 35 €, transfer station/luchthaven mogelijk tegen supplement.

   

  Sluiten X

 • Boek een Gite
  Sluiten X

  Boek een Gite


  Li vi Stauve Li P'ti Sina
  Li Vi Stauve

  Prijs

  Seizoen : Laag Midden Hoog
  Per nacht 80€ 80€ 80€
  Weekend 135€ 145€ 155€
  Week 280€ 300€ 330€
  2 Weken 500€ 560€ 600€
  Maand 850€ 850€ 850€
  Weekend met feestdag (3 nachten) 200€
  Week met feestdag 350€
  Li P'ti Sina

  Prijs

  Seizoen : Laag Midden Hoog
  Per nacht 65€ 65€ 65€
  Weekend 105€ 115€ 125€
  Week 210€ 220€ 235€
  2 Weken 380€ 420€ 435€
  Maand 700€ 700€ 700€
  Weekend met feestdag (3 nachten) 200€
  Week met feestdag 250€

  Gite
  Aankomst:
  Vertrek:
  Name:
  Voornaam:
  Straat:
  Postcode:
  Stad:
  Land:
  Tel.:
  E-mail:
     
   

   

  Voorwaarden

  Tarief is kosten en taksen inbegrepen. Voorschot: 15% van het totale bedrag, te betalen via bankoverschrijving. Het saldo wordt cash betaald bij de overhandiging van de sleutels.

  Aankomsttijd: 17u00. Vertrektijd: 14u00

  Annulering: Annulering: De annulering van het verblijf moet per e-mail gebeuren, enkel via het adres info@gites-veci.be. Bij annulering een maand voor de geboekte periode zal het voorschot u worden teruggestort. Tot twee weken voor de geboekte periode betalen we 20% van het bedrag terug en bij annulering op minder dan twee weken voor de geboekte periode behouden we het hele bedrag.

   

  Sluiten X

 • Activiteiten
  Sluiten X

  Activiteiten  Sluiten X

 • Contact
  Sluiten X

  Contact

  Gîtes Veci
  17, rue de Chession
  B-5522 Falaën
  Belgium

  Mobile: +32 (0)475 32 78 68
  Email: info@gites-veci.be
  www.gites-veci.be

  GPS
  N 50° 16' 43''
  E 4° 47' 33''


   

  Sluiten X